Monday, August 11, 2014

Bonus UPSR : Himpunan Soalan Percubaan UPSR Peringkat Negeri Satu Malaysia 2014

Alhamdulillah, dalam menghadapi pelbagai cabaran, dugaan dan ada suka dan duka, sekejap sajakan masa berlalu? Tak terasa pantasnyaaa masa berlalu.

Ramadhan baru sahaja berlalu, kini kita masih berada di bulan mulia iaitu Bulan Syawal. Semoga pada bulan yang mulia ini, dapatlah kita terus lebih merapatkan hubungan Silaturrahim dan menjaga hubungan dengan ibu bapa, adik beradik, saudara mara, jiran tetangga, sahabat handai dan sesiapa sahaja yang mempunyai hubungan dengan kita.
Rasulullah SAW bersabda: “Barangsiapa yang ingin dimurahkan rezeki dan dipanjangkan umur, maka hendaklah ia menghubungkan silaturrahim” (riwayat al Bukhari dan Muslim).
Dalam entry kali ini saya ingin berkongsi Himpunan Soalan-soalan Percubaan UPSR Peringkat Negeri Satu Malaysia buat adik-adik yang bakal menghadapi Ujian Peperiksaan UPSR pada 6 September 2014 ini.

SELAMAT BERJUANG ADIK-ADIK
PASTIKAN 5A BOLEH !!!!


Semoga adik-adik dapat menggunakan soalan-soalan sebagai latihan latih tubi dari rumah.

Latihan perlu banyak ya adik-adik, Insyaallah saya doakan adik-adik UPSR tahun ini berjaya dengan cemerlang dunia dan akhirat.

Berikut adalah link untuk jadual dan panduan peperiksaan UPSR 2014:-

1. Jadual bagi calon biasa
2. Jadual bagi calon bekeperluan khas
 

Perkongsian : Anda juga boleh mendapatkan * satu Ebook Rahsia Pelajar Cemerlang di www.rahsiapelajarcemerlang.com yang mana buku ini telah ditulis sendiri oleh seorang bekas MRSM yang juga pelajar terbaik dari lulusan luar negara!

 

Hayati kisah dan pengalaman sebenar sepasang suami isteri, graduan terbaik universiti luar negara yang berhenti makan gaji dan membina empayar perniagaan mereka pada usia muda. Segala langkah jatuh bangun didedahkan khas untuk anda. http://www.ebookniaga.com/sorryboss/nasuhafikri

http://www.ebookniaga.com/sorryboss/nasuhafikri

0 comments:

Post a Comment