blood cockle with cayenne pepper

Pada kali ini saya mau share tentang blood cockle with cayenne pepper. Dan berjumpa lagi dengan saya di blog Nasuha Blogdan bagi teman teman yang ingin blog ini update terus silahkan berkomentar ya . .. ^_^ Baca juga tentang postingan saya sebelumnya :

blood cockle with cayenne pepper



igredients blood cockle with cayenne pepper:


- 1 tablespoon vegetable oil for sauteing
- 3 Indonesian bay-leaf/Indonesian laurel ( Syzygium polyanthum )
- 3 tamarindTamarindus indica )
- 1Kg blood cockle
- 20 cayenne pepper
- 100 ml coconut milk
- 100 gr peanut ( peeled, frying and roughly mash )

seasoning mashed:

- 7 red onion
- 2 garlic
- 3 cm ginger
- 3 cm turmeric ( fried without oil )
- 1 lemongrass
- 1/2 tsp salt

how to make blood cockle with cayenne pepper:

1. seasoning mashed sauted until fragrant, add indonesian bay leaf, sugar, tamarind, stir until fragrant
2. add blood cockle, mix together. add cayenne pepper and coconut milk. cook until boiling and coconut milk thickens.
3. add peanut, mix together, and serve.

Sekian blog yang dapat saya bagikan tentang blood cockle with cayenne pepper

. biar tetap update blognya silahkan berkomentar Di Nasuha Blog sekian dari saya permalink untuk post kali ini adalah https://nasuhafikri.blogspot.com/2015/03/blood-cockle-with-cayenne-pepper.html

CONVERSATION

0 komentar:

Posting Komentar

Back
to top