Seared mackerel, beetroot, horseradish

Pada kali ini saya mau share tentang Seared mackerel, beetroot, horseradish. Dan berjumpa lagi dengan saya di blog Nasuha Blogdan bagi teman teman yang ingin blog ini update terus silahkan berkomentar ya . .. ^_^ Baca juga tentang postingan saya sebelumnya :
Peel pp a boiled beetroot and cut into small cubes. Mix with some horseradish cream from a pot (1/2 tbsp pp) and some thinly sliced red onion.

Mix 2 more tbsp horseradish with 2 tbsp creme fraiche, 2 tbsp cream, 1 tsp mustard and some pepper and salt.

Fry pp a fillet of mackerel in a lightly oiled pan , skin side down till the skin is nicely brown and crispy. Turn off the heat and turn the fish, It will be done in a minute and a half.

Serve as shown with watercress. I had some left over oyster mushrooms but that's not necessary.

(Inspiration: Dominic Chapman)

Sekian blog yang dapat saya bagikan tentang Seared mackerel, beetroot, horseradish

. biar tetap update blognya silahkan berkomentar Di Nasuha Blog sekian dari saya permalink untuk post kali ini adalah https://nasuhafikri.blogspot.com/2017/07/seared-mackerel-beetroot-horseradish.html

CONVERSATION

0 komentar:

Posting Komentar

Back
to top