Hawaian Poké bowl with shrimps

Pada kali ini saya mau share tentang Hawaian Poké bowl with shrimps. Dan berjumpa lagi dengan saya di blog Nasuha Blogdan bagi teman teman yang ingin blog ini update terus silahkan berkomentar ya . .. ^_^ Baca juga tentang postingan saya sebelumnya :
Ideal for solo cooking. Per person 75 gr sushi rice, 1/2 avocado, 1 spring onion, 50 grs carrot, 50 gr chukka wake seaweed salad, 100 grs shrimps, 1 small Shanghai paksoi, 1 tsp black&white sesame seeds.

Cook the rice, which will take almost 30 mins. Plenty of time to start with the Togarashi Aioli sauce: mix 3 tbsp Mayo, 1 chopped garlic clove , 1 tsp soy sauce, 1 tsp Togasrahi powder, a bit of pepper.

Slice the avocado lengthwise. The carrot in matchsticks. The onion in rings.
Fry the shrimps (or gambas). Stir fry the chopped paksoi.


Serve as shown, the shrimps covered in sauce.

Inspired by Viva magazine

Sekian blog yang dapat saya bagikan tentang Hawaian Poké bowl with shrimps

. biar tetap update blognya silahkan berkomentar Di Nasuha Blog sekian dari saya permalink untuk post kali ini adalah https://nasuhafikri.blogspot.com/2018/04/hawaian-poke-bowl-with-shrimps.html

CONVERSATION

0 komentar:

Posting Komentar

Back
to top