Portobello, poached egg on brioche

Pada kali ini saya mau share tentang Portobello, poached egg on brioche. Dan berjumpa lagi dengan saya di blog Nasuha Blogdan bagi teman teman yang ingin blog ini update terus silahkan berkomentar ya . .. ^_^ Baca juga tentang postingan saya sebelumnya :


Cut 2 portobellos in 1 cm thick slices and mix them with 1 clove of garlic, 3 tbsp olive oil, 1/4 tsp cinnamon, 1/2 tsp sea salt and pepper from the mill.

Preheat the oven at 220C

Mix 2 tbsp olive oil with another 1/4 tsp cinnamon, 1 garlic clove, 1/8 tsp chili flakes and 1/4 tsp sea salt. Cut 2 thick slices of brioche and cover them with this mix.

Bake the mushrooms in the oven for about 13 minutes, after 7 minutes put the bread in to toast.

Poach the eggs and serve with basil leaves and a spoonful of sour cream.

(recipe by Ottolenghi)

Sekian blog yang dapat saya bagikan tentang Portobello, poached egg on brioche

. biar tetap update blognya silahkan berkomentar Di Nasuha Blog sekian dari saya permalink untuk post kali ini adalah https://nasuhafikri.blogspot.com/2018/09/portobello-poached-egg-on-brioche.html

CONVERSATION

0 komentar:

Posting Komentar

Back
to top