Devilled Mackerel with Mint and Tomato Salad

Pada kali ini saya mau share tentang Devilled Mackerel with Mint and Tomato Salad. Dan berjumpa lagi dengan saya di blog Nasuha Blogdan bagi teman teman yang ingin blog ini update terus silahkan berkomentar ya . .. ^_^ Baca juga tentang postingan saya sebelumnya :

Mackerel: 2
Butter: 40 gr
Castersugar: 1 tsp
English mustard powder: 1 tsp
Cayenne pepper: 1 tsp
paprika: 1 tsp
Ground coriander: 1 tsp
Red wine vinegar: 2 tbsp
Freshly ground pepper: 1 tsp
Salt: 2 tsp
Vine tomatoes: ca 150 gr
Small onion: 1
Mint: 1 tbsp
Lemon juice: 1 tbsp

A recipe by Rick Stein, the master.
Preheat the ovengrill to high. Make cuts into the fish at each cm, not too deep
Melt the butter. stir in the sugar, mustard, spices, vinegar, pepper and salt. Mix.
Put the fish on baking paper in a roasting tin and rub with the butter etc on both sides, incl the open belly.
Grill for 4 minutes on each side

Slice the tomatoes and onions, chop the mint.
Plate up as shown above. Drip lemon juice over it
Enjoy.


Sekian blog yang dapat saya bagikan tentang Devilled Mackerel with Mint and Tomato Salad

. biar tetap update blognya silahkan berkomentar Di Nasuha Blog sekian dari saya permalink untuk post kali ini adalah http://nasuhafikri.blogspot.com/2012/04/devilled-mackerel-with-mint-and-tomato.html

CONVERSATION

0 komentar:

Posting Komentar

Back
to top