Lamb chops, asparagus, broadbeans

Pada kali ini saya mau share tentang Lamb chops, asparagus, broadbeans. Dan berjumpa lagi dengan saya di blog Nasuha Blogdan bagi teman teman yang ingin blog ini update terus silahkan berkomentar ya . .. ^_^ Baca juga tentang postingan saya sebelumnya :
Slice half a shallot finely, soften in some butter. Add some white wine and boil till almost evaporated and syrupy. Add some cream and reduce till you have a thick sauce. Use this to mix with the vegatables later
For the meatsauce I took 3 cubes of chickenstock we froze earlier, added a tsp of honey and a tsp of thyme leaves and reduced till syrupy.
Grill the chops in a very hot griddlepan, we like them pink, so about 3 mins on each side. In the meantime boil the asparagus 2 mins, then add the broadbeans and cook for another minute.
Done!

Sekian blog yang dapat saya bagikan tentang Lamb chops, asparagus, broadbeans

. biar tetap update blognya silahkan berkomentar Di Nasuha Blog sekian dari saya permalink untuk post kali ini adalah http://nasuhafikri.blogspot.com/2012/05/lamb-chops-asparagus-broadbeans.html

CONVERSATION

0 komentar:

Posting Komentar

Back
to top