Smoked eel, cauliflower mousse

Pada kali ini saya mau share tentang Smoked eel, cauliflower mousse. Dan berjumpa lagi dengan saya di blog Nasuha Blogdan bagi teman teman yang ingin blog ini update terus silahkan berkomentar ya . .. ^_^ Baca juga tentang postingan saya sebelumnya :
Fry 150 gr cauliflower softly in 25 gr butter. Add 100 ml chicken stock and boil softly till done. Add 50 ml cream, simmer for another 5 mins. In the meantime soak 2 gelatine leaves  in cold water.
Take the cauliflower from the heat and dissolve the gelatine. Then use the blender to liquidise.
Fry some Spanish ham in a dry pan. Liquidise some parsley with some olive-oil, don't forget a bit of salt to minimise the bitterness. Serve the cauliflower mousse in a ring of smoked eel.  Or like this:



Sekian blog yang dapat saya bagikan tentang Smoked eel, cauliflower mousse

. biar tetap update blognya silahkan berkomentar Di Nasuha Blog sekian dari saya permalink untuk post kali ini adalah http://nasuhafikri.blogspot.com/2012/09/smoked-eel-cauliflower-mousse.html

CONVERSATION

0 komentar:

Posting Komentar

Back
to top