coconut chicken ( ayam masak kelapa )

Pada kali ini saya mau share tentang coconut chicken ( ayam masak kelapa ). Dan berjumpa lagi dengan saya di blog Nasuha Blogdan bagi teman teman yang ingin blog ini update terus silahkan berkomentar ya . .. ^_^ Baca juga tentang postingan saya sebelumnya :


coconut chicken ( ayam masak kelapa ) recipes
Ingredients:
1 chicken, cut into 20 parts
150 grams of grated coconut, fried without oil ( sangrai ), mashed
2 pieces of lime leaves, discard the bones leaves
500 ml of water
1 3/4 teaspoon salt
1/4 teaspoon ground pepper
1 teaspoon sugar
2 teaspoons tamarind water, 1 teaspoon of tamarind and 2 teaspoons water
2 tablespoons oil for sauteing

Subtle Seasonings:
6 cloves of garlic
3 eggs pecans, fried without oil
5 large red chilies
3 cm galangal

How to make coconut chicken ( ayam masak kelapa ):
Heat oil, saute ground spices and lime leaves.
Add chicken. Stir until changes color.
Add salt, pepper, and sugar. Pour water and stir well.
Cook until tender. Add sangrai coconut. Stir until the sauce thickens.
Add tamarind water. Cook until done. Lift.

Sekian blog yang dapat saya bagikan tentang coconut chicken ( ayam masak kelapa )

. biar tetap update blognya silahkan berkomentar Di Nasuha Blog sekian dari saya permalink untuk post kali ini adalah http://nasuhafikri.blogspot.com/2013/12/coconut-chicken-ayam-masak-kelapa.html

CONVERSATION

0 komentar:

Posting Komentar

Back
to top