Boondi Burani Raita

Pada kali ini saya mau share tentang Boondi Burani Raita. Dan berjumpa lagi dengan saya di blog Nasuha Blogdan bagi teman teman yang ingin blog ini update terus silahkan berkomentar ya . .. ^_^ Baca juga tentang postingan saya sebelumnya :

Boondi burani raita is a garlic flavored raita which goes very well with any Indian meal. You can skip boondi and make plain burani raita, if boondi is not available. Here is the recipe.


All you need is

Curd - 2 cups
Fresh mint leaves - 2 tsp ( chopped )
Boondi - 1\4 cup
Black salt - 1 tsp
Roasted cumin powder - 1\4 tsp
Red chili powder - 1\4 tsp
Ghee - 1 and 1\2 tsp
Garlic - 2 tsp ( chopped )
Fresh coriander for garnishing


Method of preparation

Whisk the curd in a bowl till smooth and creamy.
Add fresh mint leaves, boondi, black salt, roasted cumin powder and red chili powder.
Mix well.
In a pan, heat ghee.
When the ghee is hot, add garlic.
Fry till golden brown.
Add the ghee with garlic in the raita.
Mix well.
Garnish with fresh coriander.

Sekian blog yang dapat saya bagikan tentang Boondi Burani Raita

. biar tetap update blognya silahkan berkomentar Di Nasuha Blog sekian dari saya permalink untuk post kali ini adalah http://nasuhafikri.blogspot.com/2014/01/boondi-burani-raita.html

CONVERSATION

0 komentar:

Posting Komentar

Back
to top