Scallops, leek, beetroot

Pada kali ini saya mau share tentang Scallops, leek, beetroot. Dan berjumpa lagi dengan saya di blog Nasuha Blogdan bagi teman teman yang ingin blog ini update terus silahkan berkomentar ya . .. ^_^ Baca juga tentang postingan saya sebelumnya :
Normally I would serve this with crumbled Spanish or Italian ham, but as the guest was vegetarian I came up with the beetroot. Quite chuffed about it. Sweat some some shallot in butter till soft. Add a glass of Noilly Prat and reduce till 20%. Add a glass of desert wine and do the same. Add lobster or shrimp stock and reduce till a nice consistency. Keep warm. Cut a leek in thin match like strips, sweat in butter till soft. Set apart. Slice a fresh (uncooked) beetroot in crisps thin slices. Grill the scallops in a dry pan. Deepfry the beetroot, dry with kitchen paper and crumble.

Sekian blog yang dapat saya bagikan tentang Scallops, leek, beetroot

. biar tetap update blognya silahkan berkomentar Di Nasuha Blog sekian dari saya permalink untuk post kali ini adalah http://nasuhafikri.blogspot.com/2014/04/scallops-leek-beetroot.html

CONVERSATION

0 komentar:

Posting Komentar

Back
to top