Nougat icecream, raspberry coulis

Pada kali ini saya mau share tentang Nougat icecream, raspberry coulis. Dan berjumpa lagi dengan saya di blog Nasuha Blogdan bagi teman teman yang ingin blog ini update terus silahkan berkomentar ya . .. ^_^ Baca juga tentang postingan saya sebelumnya :

Take 150 gr. hazelnuts, almonds and pistachios, fry them lightly in a dry pan and let them cool. Separate 3 eggs, whisk the whites. In a small pan mix 100 gr honey with 4 tbsp of Canderel 100% sucralose and 3 tbsp water and bring to the boil till 120C (use a thermometer). Then mix this syrup with the eggwhites and fold it till cooled. Then add 25 cl whipped cream, the nuts, 50 gr white raisins and 150 gr raspberries.
Pour into a cake mold lined with cling film . Freeze for 12 hours.
Use a stick blender  to make the coulis from 150 gr raspberries, juice of 1/2 a lemon and 2 tbsp sugar
From Gourmet magazine.

Sekian blog yang dapat saya bagikan tentang Nougat icecream, raspberry coulis

. biar tetap update blognya silahkan berkomentar Di Nasuha Blog sekian dari saya permalink untuk post kali ini adalah http://nasuhafikri.blogspot.com/2014/09/nougat-icecream-raspberry-coulis.html

CONVERSATION

0 komentar:

Posting Komentar

Back
to top