Red mullet, safran mash, sauce vierge

Pada kali ini saya mau share tentang Red mullet, safran mash, sauce vierge. Dan berjumpa lagi dengan saya di blog Nasuha Blogdan bagi teman teman yang ingin blog ini update terus silahkan berkomentar ya . .. ^_^ Baca juga tentang postingan saya sebelumnya :
Start with the mash: boil 1 potato with some safran and a garlic clove in about 18 mins.
In the meantime brown a tsp of fennel seeds in a dry pan. Set apart.
For the sauce vierge: cut another garlic clove finely and brown in some olive oil. Add more oil, 2 tbsp soy sauce and a tbsp  Ricard. Add fennel seeds. Keep warm.
De-skin a tomato, remove the seeds and cut into small cubes.
Fry the fillets of mullet, skin side down till crisp. Turn the heat off and then turn the fish for another 2 mins.
In the meantime finish the mash with some olive oil and cream.
Serve as shown, the green is tarragon.

Sekian blog yang dapat saya bagikan tentang Red mullet, safran mash, sauce vierge

. biar tetap update blognya silahkan berkomentar Di Nasuha Blog sekian dari saya permalink untuk post kali ini adalah http://nasuhafikri.blogspot.com/2014/10/red-mullet-safran-mash-sauce-vierge.html

CONVERSATION

0 komentar:

Posting Komentar

Back
to top