Thai chicken soup

Pada kali ini saya mau share tentang Thai chicken soup. Dan berjumpa lagi dengan saya di blog Nasuha Blogdan bagi teman teman yang ingin blog ini update terus silahkan berkomentar ya . .. ^_^ Baca juga tentang postingan saya sebelumnya :

Slice 4 cm fresh ginger and add to 1 litre of chicken stock, with 2 tbsp fish sauce, 1/2 tbsp soy sauce, 1 tbsp lemon juice and the white of a lemon grass. Simmer for 15 mins.
In the meantime mix 50 gr of chia seeds (or black sesame seeds ) with a tsp of chili flakes.
Coat 2 chicken fillets with egg white and cover the fillets with the seed mix
Fry for about 5 mins on each side till golden brown and done.

Slice 100 gr of sugarsnaps lengthwise. Remove the ginger and lemongrass from the stock and add the sugarsnaps and a halved red chili. Simmer for 2 mins.

Cut the chicken breasts lengthwise in strips. Serve with small basil leaves, spring onion and lime.

(Inspiration: Donna Hay)

Sekian blog yang dapat saya bagikan tentang Thai chicken soup

. biar tetap update blognya silahkan berkomentar Di Nasuha Blog sekian dari saya permalink untuk post kali ini adalah http://nasuhafikri.blogspot.com/2017/05/thai-chicken-soup.html

CONVERSATION

0 komentar:

Posting Komentar

Back
to top