Gambas, avocado, green Thai curry

Pada kali ini saya mau share tentang Gambas, avocado, green Thai curry. Dan berjumpa lagi dengan saya di blog Nasuha Blogdan bagi teman teman yang ingin blog ini update terus silahkan berkomentar ya . .. ^_^ Baca juga tentang postingan saya sebelumnya :

Boil 100 gr frozen peas for 4 mins. Drain. Add half a tbsp green curry paste and 125 ml coconut milk. When warm and dissolved use a blender to make into a thick sauce. Taste. Add some more curry paste if you want it spicier. Add some water if it's too thick.

Cut a ripe avocado in two, twist, open and take out the pit. Take out the pulp with a spoon.
Cut into slices

Oil 12 gambas and fry in a dry pan, max 2 mins on each side.

Serve as shown with some basil leaves.

Sekian blog yang dapat saya bagikan tentang Gambas, avocado, green Thai curry

. biar tetap update blognya silahkan berkomentar Di Nasuha Blog sekian dari saya permalink untuk post kali ini adalah https://nasuhafikri.blogspot.com/2017/04/gambas-avocado-green-thai-curry.html

CONVERSATION

0 komentar:

Posting Komentar

Back
to top